Concept

De organisatie achter Oh! What a Night bestaat uit twee zeer ervaren all-round dj’s die jaarlijks honderden particulieren en bedrijven voorzien van hun muziek en draaikunsten. Ze draaien door heel het land; van (lounge)clubs tot intieme thuis of tuin-feesten. Tijdens hun ervaringen en gesprekken viel het hun op dat er veel behoefte is, met name onder de 30 en 40 plussers (veelal mensen met een drukke baan en gezin) om nog eens lekker uit te gaan. Voorwaarde voor zo’n avond is dan wel dat het er wat meer van luxe genoten mag worden, dus dat het in een luxere setting gebeurt (lees: mooie locaties, ruime dansvloer, veel zitplekken en de mogelijkheden om ongestoord -met de muziek op een gepast nivo- te kunnen kletsen.

Met dit idee voor ogen zijn de dj’s met elkaar in gesprek gegaan en zo is het concept Oh! What a Night ontstaan.

Het idee achter Oh! What a Night is dat dit méér moet zijn dan een gemiddelde dansavond. Het gaat een beleving worden, zodat iedereen na afloop met recht kan zeggen... Oh! What a Night...

Samen met diverse merken en lokale ondernemers in de verzorgings en life-style branche wordt er een avond aangeboden, want er moest een beleving worden.

DJ Jean-Paul

Ervaren, professioneel en allround.
Draait op uiteenlopende feesten en is door zijn veelzijdigheid erg in trek als dj voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevents en Soul, Disco en Dance feesten.
Naast dat Jean-Paul veel zelf draait heeft hij ook een DJ boekingskantoor in Amersfoort 033DJ's genaamd.

DJ Diyo

Ik ben DJ Diyo. Al meer dan 15 jaar allround dj en muziek liefhebber van Afrojack tot ZZ-top. Met een eigentijdse draaistijl maak ik jou feest bijzonder. Willen jullie bijvoorbeeld een goede vlotte dj op jullie bruiloft? Of een stijlvolle drive-in show tijdens een bedrijfsevent? Dan ben ik de dj die je zoekt!